-->

Thursday, December 9, 2010


Do you know," Peter asked "why swallows build in the eaves of houses? It is to listen to the stories Peter Pan J.M Barrie
(OM ATT DÖ TRETTIONIO SEKUNDER I TAGET)
Depressionen håller mig i nackskinnet. Håller mig högt ovan marken. Inte flygande som fåglar som stillsamt kan surfa på lufttrycket. Inte heller är jag upplyft i den bemärkelsen att jag tryggt blir upplyft från en imaginär rännsten. Inte blir jag upplyft som upplyst. Nej, depressionen har gripit tag i mitt skinn. Nypor med naglar vassa som klor borras in i min torra hud. Och ovan marken är jag, med panikslagna sprattlade ben och desperat flaxande armar. Jag är så rädd att inte rösten bär mina skrik. Och ovan marken ser jag, med vidöppna ögon ser jag er alla. Min vackra familj och min älskade marsvin. Jag känner hur nyporna i nacken hårdnar, hur depressionens gulna naglar snart trängt igenom min hud. Jag får fart på rösten, ropar "här är jag! Släpp mig ner! SE UPP! Jag är ju här! SE UPP!". Min mina rop dämpas av gitarrsolon, jag ser mina favoritartister skapa musik och jag ser mina älsklingskonstnärer måla. Och trots att det är miljoner miltals meter kilometer centimeter fötter tum famnar ner till marken lugnar jag ner mig. Och trots att huden är elastiskt så går den sönder.

p.s
jag överlevde dagen fast md 8923 missöden och tro det eller jag, mitt veganhjärta tycker att det här är pinsamt att erkänna, men fan vad jag är sugen på brie.

No comments:

Post a Comment